Volleybal


sportmannen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Volleybal
Joost Kooistra
Joost Kooistra
http://www.joostkooistra.com

Robert Horstink
Robert Horstink
http://www.roberthorstink.com

Gerelateerd
 • Culturele middag voor gasten en vrijwilligers De Zonnebloem
  EMMELOORD - De Zonnebloem regio Noordoostpolder, Urk en Brederwiede houdt op donderdagmiddag 27 november een Culturele middag voor gasten en vrijwilligers i ...
 • Flinke concurrentiestrijd bij sportverkiezingen Drenthe
  Er zal dit jaar een flinke concurrentiestrijd ontstaan bij de jaarlijkse sportverkiezingen van de provincie Drenthe. Met name de categorie sportmannen is zwaar bezet met Europees kampioen dammen Roel Boomstra, Olympia's Tour-winnaar Berden de Vries (foto) en marathonschaatser Ingmar Berga, die in 2014 de hero´sche strijd op de Weissensee won.
 • Nieuwe deelnemers 'Sterren Springen' bekend - TV
  Naast een Olympische schaatskampioen, topturner en model zijn nu ook onder andere een voormalig bokser, zangeres en een oud international profvoetballer toegevoegd aan de lijst van deelnemers aan 'Sterren Springen'.
 • Laatste kaarten Sportgala Bergen nog te reserveren
  De Sportraad van Bergen, Egmond en Schoorl organiseert op zaterdagavond 18 april een sportgala in de Blinkerd in Schoorl. De genomineerde sportmannen, -vrouwen, -tal
 • Mannen Het Ravijn stunten bij meervoudig Nederlands kampio..
  ALPHEN AAN DEN RIJN ? De waterpoloŰrs van eredivisionist Het Ravijn uit Nijverdal zorgden zaterdagavond voor een enorme verrassing. De ploeg van coach Marcel ter Bals speelde bij 15 voudig Nederlands kampioen AZC in Alphen aan den Rijn met 10-10 gelijk. Enkele weken eerder werd voor de beker in Alphen nog ruim met 14-6 verloren.

 • Privacybeleid