Golfsport


sportmannen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Golfsport
Ernie Els
Ernie Els
http://www.ernieels.com

Gerelateerd
 • Gemeente Oldebroek huldigt sportkampioenen
  Veluweland.nl, huis-aan-huis nieuwsblad in Noord-Veluwe, Nunspeet Doornspijk Elspeet Hoge Enk Hulshorst Vierhouten Elburg Epe t Harde Uddel
 • Mannen niet bang voor Kromowidjojo
  Ranomi Kromowidjojo zwemt zaterdag tijdens de KNZB Challenger op de 100 meter vrije slag tegen zeven mannen. Haar tegenstanders zijn op voorhand niet bang voor de olympisch kampioen.
 • Paard wordt net zo gestrest van mannen als van vrouwen
  Als een paard mag kiezen, heeft hij dan liever een mannelijke of een vrouwelijke ruiter op de rug? Nieuw onderzoek suggereert dat het paard geen voorkeur heeft. Hij wordt net zo gestrest van mannelijke als van vrouwelijke ruiters.
 • Mannen Het Ravijn stunten bij meervoudig Nederlands kampio..
  ALPHEN AAN DEN RIJN ? De waterpoloërs van eredivisionist Het Ravijn uit Nijverdal zorgden zaterdagavond voor een enorme verrassing. De ploeg van coach Marcel ter Bals speelde bij 15 voudig Nederlands kampioen AZC in Alphen aan den Rijn met 10-10 gelijk. Enkele weken eerder werd voor de beker in Alphen nog ruim met 14-6 verloren.
 • En de Sportman en Sportvrouw van het jaar zijn?
  Gisteravond werden in Den Haag de jaarlijkse prijzen voor Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van het jaar uitgereikt. Lees terug wie er hebben gewonnen. Ranomi Kromowidjojo is in Den Haag Sportvrouw van het jaar geworden. De zwemster troefde schaatsster Ireen Wüst en Marianne Vos af. Kromowidjojo won dit jaar als lid van de estafetteploeg goud op

 • Privacybeleid